Misiunea noastra

Facem cu pasiune toate activitatile din cadrul gospodariei prezentate pe acest blog. Ceea ce scriem este de asemenea facut din placere. Care este scopul prezentarii noastre?

In primul rand dorim sa promovam un stil de viata sanatos, asa cum il intelegem noi: aer curat, munca fizica, hrana sanatoasa, respectul pentru mediu.

Ne dorim de asemenea sa incurajam intoarcerea la valorile rurale. Auzim de multe ori cum oamenii se plang ca nu au mai mancat un anumit fel de mancare sau o leguma gustoasa ca acum cativa ani sau zeci de ani cand traiau la tara sau mergeau in vizita la bunici. Multi se consoleaza si accepta solutiile de compromis din supermarket. Chiar si oameni care traiesc la tara au renuntat la produsele traditionale si sanatoase. Haideti sa nu ne mai plangem si sa incercam noi insine sa redescoperim produsele traditionale. Incercati viata la tara cel putin din cand in cand la final de saptamana.

Ceea ce facem noi nu este perfect dar tot timpul invatam si imbunatatim si ne-ar face mare placere sa ii ajutam si pe altii interesati.

4 Responses so far »

 1. 1

  masca aurel said,

  Un taran nu poate sa-si vada un animal din batatura la piata ,chiar cu un pret de nimic,din cauza comoditatii cumparatorului orasean(nu se murdaresc). Pe langa o mancare ieftina si sanatoasa ar putea ajuta un batran pen sionar sa-si plateasca curentul?!-Pacat!

 2. 2

  ionela said,

  felicitari pentru ceea ce ganditi si pentru ceea ce realizati….

 3. 3

  Adrian TABACU said,

  Am inceput si noi ceva asemanator in Comuna Sabareni, jud. Giurgiu. Avem deja 10 caprite, iezi, gaini de diverse rase, gaste, bibilici, prepelite, iepuri Marele Belgian. Am facut si un solar pe structura metalica, de 60 mp (12/5m) care insa ne-a costat ceva mai mult dar va rezista o viata. La aceasta suprafata este drept ca nu prea avem excedent dar ptr. familia noastra este suficient. Anul acesta vrem sa-l dotam si cu instalatie de picurare. Ne-ar interesa eventual un schimb de experienta sau procurarea pentru imbunatatirea rasei a cateva bibilici de carne (noi avem tot comune)
  Toate cele bune!

 4. 4

  Eugen said,

  Acceptam un schimb bibilici mari contra iepuri. Iepurii sa fie rasa adevarata nu metisi.

  Cu respect


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe without commenting