Despre ferma

Ferma Vesela este o gospodarie taraneasca, in stil traditional.

Activitatile principale desfasurate in ferma sunt ingrijirea gradinii de legume, cresterea animalelor si muncile agricole care sa asigure hrana animalelor. Atat legumele cat si animalele sunt crescute natural si cu foarte multa pasiune.

Gospodaria se invecineaza cu un lac unde ratele isi petrec cea mai mare parte din timp balacindu-se sau relaxandu-se la umbra salciilor. Gainile se plimba in voie pe teritoriul lor, bucurandu-se de iarba verde. In acest timp isi vad de treaba lor si ceilalti mebri ai fermei, cu totii foarte prietenosi si dornici de vizite: vacutele, oile, porcii, celelalte pasari…

In fiecare zi, incepand cu primele ore ale diminetii, animalele se hranesc cu pofta din mancarea pe care o primesc si isi rasplatesc ingrijitorii cu foarte multa darnicie: lapte, oua… In timpul noptii, animalele se odihnesc multumite in adaposturile special amenajate pentru fiecare grup in parte.

In mijlocul gospodariei, in centrul atentiei, se afla gradina de legume, din care ne aprovizionam pentru mesele imbelsugate.

1 Response so far »

  1. 1

    Valentina said,

    Bravo!!


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe without commenting