Boboci de rata » DSC_8061

4 Responses so far »

 1. 1

  tio said,

  draguti toti mie mi-a scos closca 4 bobocei 2 au murit si 2 i-a mancat pisica .si o intrebare boboci i-a scos closca sau clocitoarea sunt multi si frumosi !!!ptiu ptiu sa nu fie de deochi

 2. 3

  another reader said,

  buna! sunt minunati boboceii de rata! acum tb sa fie adulti.. vroiam sa te intreb ce fel de clocitoare ai? as vrea si eu sa pun oua de rata la clocitoare, dar a mea de-abia a scos pui de gaina anul trecut undeva la 40 %, am din aceea la care se intorc ouale cu cheie. daca ai timp, spune-mi si mie cate ceva despre cum te-ai ocupat de ouale de rata… o sa duc si eu clocitoarea la verificat si sper sa mearga totul bn

  • 4

   fermavesela said,

   Acum cativa ani gasisem in comert un incubator dragut, transparent, simplu, cu un afisaj electronic: “PUISOR”. Categoric arata mult mai bine dacat chinezariile obisnuite. Fabricat in Romania… Am luat de pe cutie datele fabricantului, am ajuns acasa, am sunat … si asa am ajuns la:
   ELECTRO ADMON S.R.L.
   Adresa: Bd. 1 Decembrie 1918 1G,Bucureşti, sector 3, ROMANIA
   Telefoane: +40 21 255.63.60; +40 21 255.01.90;+40 21 255.01.87
   A raspuns o doamna extraordinar de draguta si amabila. Am fost la sediul firmei, am cumparat primul incubator si pe urma dupa testare am mai cumparat pentru toti cunoscutii. Pretul a fost la sediul firmei la prima mana, foarte ieftin. Nu imi venea sa cred ce diferenta mare de pret a fost.
   Afisajul este electronic, temperatura si umiditate. Unele oua necesita temperaturi sau umiditati diferite pentru eclozare. Nu intoarcem oualele de 2 ori pe zi, le intoarcem si la 2 zile. Daca oualele sunt bune procentul de eclozare este indentic cu cel la care se intorc oualele de 2 ori pe zi. Are prospect scris in limba romana. Scrie, daca imi amintesc bine, chiar si temperatura necesara pentru fiecare rasa de pasari. Fiind din material transparent ai vizibilitate permanenta in interior. Nu este necesar sa deschizi capacul pentru verificare.
   Parerea mea este sa nu mai pierdeti timpul la verificarea incubatorului, oualele sunt scumpe, si experientele astea sunt facute pe buzunarul dumneavoastra. Cumpara un lucru nou, fabricat in Romania. O sa observati diferenta.
   Am inteles ca pot face si incubatoare mai mari daca este nevoie.


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Subscribe without commenting